Om

Som person er jeg engasjert, inspirerende og brenner for å skape endring for deg.

 

Min spisskompetanse er å skape endring ved å fokusere på dine styrker og akseptere dine begrensninger. Etter mange års erfaring kommer jeg raskt til kjernen av bestillingen og ser det fra ett individuelt og organisatorisk plan, dette gir resultater.

Jeg har over 20 års erfaring med å jobbe med utvikling av mennesker – alt fra større organisasjoner til enkeltmennesker. Jeg har en sterk faglig forankring og holder meg oppdatert i faget mitt. Jeg er opptatt av å gi kvalitet!

Utdanningen min er Gestalt psykoterapeut(MNGF) med videreutdanning innen coaching individuelt og organisasjonsutvikling.

Min arbeidsmetode er effektiv, gir garantert endring og kan forankres umiddelbart. Jeg har arbeidet med bedrifter og ledere innen de fleste bransjer. Se mine referanser her.

Min utdanning

  • Gestaltterapeut (MNGF) ved Norsk Gestaltinstitutt
  • Videreutdanning og fordypning i gestaltterapi ved Norsk Gestaltinstitutt
  • Coaching ved Norsk Veiledningsinstitutt

Samarbeidspartnere

Under finner du mine samarbeidspartnere. Dette er personer jeg har arbeidet med over lang tid og som jeg stoler på.

Ann Iren Reierskog
Ann Iren Reierskog

Forretningsutvikler i Virke

Jeg har jobbet sammen med Marianne siden 2008, og kan se tilbake på et fantastisk godt, nært, spennende og innovativt samarbeid gjennom mange år. 

Marianne er unikt tilstedeværende i alt hun gjør og sammen med hver og en hun møter. Hennes åpne og nysgjerrige tilnærming gjør at hun raskt får stor tillit som hun forvalter på en svært respektfull måte. 

Marianne både støtter og utfordrer med et klokt hode og varmt hjerte, og tar deg og dere stødig gjennom utviklingsprosesser. Kombinasjonen av profesjonalitet, sterk faglig og mellommenneskelig kompetanse gjør at positive og ønskede resultater oppnås sammen med Marianne. Det har jeg erfart både på egne og andres vegne- uten unntak! 

Jeg anbefaler Marianne på det varmeste.

Scroll for å lese mer
Marianne Klausen
Marianne Klausen

Advokat og Partner i Føyen

Kontakt meg!

Er du klar for endring? Ønsker du å vite mer? Fyll ut skjema under for en uforpliktende samtale.

Skriv inn navn
Skriv inn din e-post