Telenor

Vi bruker Marianne i Veiledningshuset som våre coacher i lederutviklingsprogrammet Impact. I tillegg benyttes deres kompetanse av ledere som ønsker det. Marianne får svært gode tilbakemeldinger fra våre ledere. De opplever stor grad av trygghet og tillit, og samtlige sier at coachingen har høy verdi for dem. Marianne evner å møte den enkelte der de er og gjør coachingen svært operativ relevant for lederne.

Om Telenor

Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklasse. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3300 medarbeidere fordelt på rundt 20 kontorer i hele Norge, og vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i ni land. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no

Telenor logo